Vi söker drivna medarbetare

Om tjänsten:
Du kommer att arbeta med försäljning av attraktiva och konkurrenskraftiga produkter mot företagskunder. Som Distriktssäljare driver du självständigt hela säljprocessen från kalla samtal till möte och avslut. Men Du kommer ha ett omfattande stöd i arbetet från en av våra personliga säljcoacher.

Om dig:
Du är en driven person som gillar att tävla och som vet vad som krävs för att nå uppsatta mål. Du är disciplinerad och van vid att arbeta självständigt. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet. Det är dock inget krav att du arbetat med försäljning tidigare. För att lyckas i säljrollen tror vi att du är en charmig person med glimten i ögat.  Tjänsten kräver att du har körkort och initialt även tillgång till egen bil.

Vi erbjuder:
Vi tar mycket väl hand om vår personal och anser att ett hårt arbete ska belönas med en riktigt bra lön. Som medarbetare hos oss får du en gedigen och fortlöpande säljutbildning och chansen att vara med och utvecklas i ett snabbt växande företag. För rätt person finns mycket goda karriär möjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt!

Kontaktperson
Mattias Jedenmark, mattias@jacobsson-lind.se

Stäng